Aktivity ve škole - říjen

Měsíc říjen už je tady, míchá barvy dohromady. Přebarvuje stromům listy zelenou nechá jen místy. Červená a žlutá s hnědou v té podzimní módě vedou. Vítr fouká víc a více, podzimní jsou plískanice.
Aktivity ve škole - říjen
 
 
 
 
 
 
 
 
Přišla k nám strašidla!
Dne 31. října nás svou návštěvou potěšily nejrůznější postavy z filmů a pohádek, čarodějnice, čarodějové, strašidla i princezny.
 
Tradiční drakiáda ve školní družině
  
Podzimní tvoření prvňáčků
        
Nástěnka v 7. třídě
,,Říjnoví nástěnkáři´´ Kuba a Hynek se tento měsíc zaměřili na fotbalové téma. Jejich vzorem jsou Lionel Messi a Zlatan Ibrahimovič, z tohoto důvodu si kluci vyhledali co nejvíce informací o těchto dvou fotbalových ikonách a společnými silami vytvořili plakáty, které zdobí 7. třídu.
Vaření ve školní družině
 
 
Výroba záložek do knih
 
 
Divadlo Oskara Nedbala v Táboře
Dne 11. 10. 2023 navštívili žáci 2. stupně divadelní představení s názvem Povídky z jedné a druhé kapsy. Herci divadla SemTamFór  žákům představili poutavou formou nejen některé ze známých povídek Karla Čapka, ale seznámili je i s filozofií, kterou Čapek vyznával, tedy s pragmatismem a relativismem.
 
Přespolní běh
Dne 3. října 2023 se chlapci ze 7. - 9. třídy zúčastnili přespolního běhu, který pořádá DDM Pelhřimov. Trasa, kterou kluci běželi, měla 3 km. Přespolního běhu ve IV. kategorii se celkem zůčastnilo 73 chlapců.
Naši školu reprezentovali: Jakub Hrbek, Hynek Rubáček, Adam Vlach, Ondřej Jílek a Miroslav Střádal. Všichni kluci závod dokončili.
Moc gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci školy yes.
 

tisk Tisknout   ↑ Nahoru