Aktivity ve škole - listopad

Listopad, listopad, lísteček mi na dlaň spad. Zlatý lístek z javora, zima už jde do dvora. Listopad, listopad, vítr fouká do zahrad. Padá listí z jabloní, Martin jede na koni.
Aktivity ve škole - listopad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Preventivní program
Dne 30. 11. proběhly ve všech třídách preventivní programy na různá témata: V 1. třídě se preventisté zaměřili na téma výživy, čištění zubů, hygieny. Ve 2. – 5. třídě se děti dozvěděly o zdravé výživě a poruchách příjmu potravy.
Na druhém stupni čekal na žáky interaktivní program s názvem Dej si taky! Díky, nechci! Tento program se týkal užívání alkoholu, tabáku a jiných alternativ klasických cigaret (zahřívaný tabák, nikotinové sáčky, žvýkací tabák, elektronické cigarety a vodní dýmka). Upozorňoval na rizika spojená s užíváním těchto legálních návykových látek a podněcoval žáky k zamyšlení se nad reálnými situacemi, se kterými se mohou setkat v každodenním životě.
   
 
Kruháč v hodině Aj
Čtvrťáci si v hodině Aj procvičili učivo, které se za tento měsíc naučili.
Čekalo na ně 6 stanovišť, na kterých si procvičili slovíčka i gramatiku. Využili interaktivní tabule, tablety, nechyběly ani pracovní listy. Tuto hodinu si moc užili a těší se na další kruháč v ostatních předmětech.
    
 
První seznámení s tabletem
V hodině matematiky si prvňáčci poprvé vyzkoušeli jaké to je počítat na tabletu. Výuka je velmi bavila a práci s tabletem všichni zvládli. Moc se těší na další procvičování.
 
 
Čtvrťáci mají velkou radost!
 
Lampionový průvod ve školní družině
 
 
Ve školní družině již pečou cukroví
  
 
Druháci počítají s jógou
  
 
Draci z 1.třídy
K podzimu patří pouštění draků. I prvňáci si draky vyrobili. Bohužel ale nejsou létací.
 
 
Člověk a jeho svět u prvňáčků
Naši prvňáčči si v rámci předmětu Čajs povídali o péči o miminko a zkoušeli si ho přebalit a pochovat. Zároveň si přinesli vlastní fotografie, na kterých byli oni jako miminka.
 
 
Třeťáci už psali dopis Ježíškovi
 
Vystoupení dramatického kroužku
Herci a herečky z našeho dramatického kroužku zahráli ve středu 1.listopadu pohádku O dvanácti měsíčkách v Komunitním centru Pacov. 
 
 
 

tisk Tisknout   ↑ Nahoru