Aktivity ve škole - leden

Je to bezva, je to prima, že je leden, že je zima. Že slyšíme krákat ptáky, když stavíme sněhuláky.
Aktivity ve škole - leden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Turnaj ve stolním tenise
 31.1.2024 nás Adam Vlach, Ondřej Jelínek, Tom Krill a Filip Hůlka reprezentovali v turnaji ve stolním tenise, který pořádal DDM Pelhřimov. Děkujeme! Fotky ke zhlédnutí zde.
 
Roboti hledají cestu k malýma velkým písmenům
29. 1. si mohli žáci 7. třídy zpestřit hodinu českého jazyka roboty. Pomocí nich vyhledávali cestu ke správnému pravopisnému jevu. Žáky práce velice bavila, takže je jistě ve výuce českého jazyka nepoužili naposledy.
 
 
To jsme čtenáři! smiley
Třeťáci přinesli knížky, které přečetli za 1.pololetí. Každá přečtená kniha byla představena a následně probíhalo volné listování a čtení knih.
   
 
Matematika a Čsp u prvňáčků
    
Ve školní družině vaříme o sto šest, děti jsou nadšené
      
Ve 2.třídě programujeme roboty. Najdou cestu domů?
   
 
Mediační a probační služba
Dne 18. 1. 2024 navštívil naši školu pan Mgr. Miroslav Seidl z Mediační a probační služby Pelhřimov, aby žáky 8. a 9. třídy seznámil s problematikou přestupků a trestního zákona. Přednáška byla velice zajímavá, mnozí z žáků netušili, že i oni se mohou dostat před soud a dopustit se trestného činu, ačkoliv jim ještě nebylo 15 let. Pan Seidl uvedl i některé příklady z praxe, což všechny přítomné velice zaujalo a vyvolalo to i řadu otázek, které byly na úplný závěr zodpovězeny.
 
Člověk a jeho svět - Lidská sídla
Čtvrťáci si v rámci předmětu Čajs vytvořili výukové plakáty na téma Lidská sídla. Zaměřili se v nich na rostliny, hospodářská zvířata, domácí mazlíčky a živočichy v okolí našich domovů.
  
 
Prvnáčci se svými sněhuláky

tisk Tisknout   ↑ Nahoru