O školce

Provozní doba:

6:30 – 17:00

Poplatek:

250 Kč/měsíc/dítě (výjimka je stanovena platnou směrnicí)

Stravování:

jídlo je distribuováno ze školní jídelny základní školy (ceník zde)

Volná místa:

v současné době můžeme přijmout 17 dětí


Mateřská škola v Lukavci je součástí základní školy s právní subjektivitou, která se nachází v malebné okrajové části obce, obklopená přírodou a nedaleko od parku.

Naše mateřská škola disponuje moderním vybavením a venkovními prostory, které podporují celkový rozvoj dítěte. Školka má kapacitu 64 dětí, které mohou využívat moderní vybavení a pohodlné prostory. V přízemí budovy najdete třídy pro naše malé ježky, myšky a sovičky, učebnu s interaktivní tabulí, samostatnou tělocvičnu, dílničku s pečící troubou, umývárny, šatnu, kuchyň pro výdej jídla a kancelář.

Interaktivní tabule v učebně umožňuje interaktivní a zábavné formy vzdělávání, které dětem přináší radost z objevování a učení se nových věcí.

Dílnička s pečící troubou je místem, kde se naše malé kuchařky a kuchaři učí základům vaření a pečení, a to nejen s ohledem na chuťové požitky, ale také na spolupráci a trpělivost.

Pro podporu fyzické aktivity a zdravého životního stylu máme k dispozici tělocvičnu, která je vybavena pro různé sportovní aktivity a hry. Díky těmto prostorám mohou naše děti rozvíjet své dovednosti a zároveň si užívat pohybu a radosti ze společného hraní.

Venkovní prostory naší školky jsou opravdovým rájem pro dětskou radost a objevování. Oplocená zahrada s pískovištěm, prolézací sestavou, kolotočem, trampolínou, ohništěm, altánkem a vyvýšenými záhony poskytuje inspirativní prostředí pro hravé dobrodružství.

Na Vaše děti se těší:
 
Třída Myšky:
Jana Rakouská (vedoucí učitelka)
Michaela Vaněčková
Asistent pedagoga: Martina Tomanová
 
Třída Ježci:
Veronika Moravcová
Bc. Kateřina Mašková
Asistent pedagoga: Iva Mašátová
 
Třída Sovičky:
Dana Dvořáková
Stanislava Smetanová
 
Provozní MŠ:
Kateřina Boháčková

tisk Tisknout   ↑ Nahoru